Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

BİST pay verileri 15 an gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Saye Bellik Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değsoruntirilemez.

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın çabucak münhalşeşlmasına olanak tanır, çatı emniyetliğini katkısızlar. Acil çıkış bapları binaların dokumasına ve rahatliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Bu kapılar yapı taşı olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla olmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 öğür yekta kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ağırbaşlı nakliye avantajları esenlamaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en makul fiyat politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve esenlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları son rütbe önemlidir. Yangını muayene altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz ciğerin sadır pili gibidir! Bu blog ovasında kapı fiyatlarını ve sizin midein en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına elverişli faziletli nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar panik olur ve bulundukları alanı bırakma kılmak ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle hafif kullanıma sahip olan kapılar sebebiyle insanoğluın ürkü durumu azalır ve güvenli çıkış esenlanır.

Report this wiki page