Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her iki yanında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek sinein mutasavvertır.

Zihnî özürlü, tutuk yahut ıslah edilenlerin barındığı, yetkili personeli sürekli fariza başında olan ve yangın yahut özge müstacel durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları bulunan yerlerde kilit kullanılmasına ruhsat verilir.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini haklı taammüden projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Birlik kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem gidermek en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalı, kolay ve dışarıya sağlıklı açılmalıdır.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve hareket afetlerinde de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında elan uz anlaşılacaktır.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında yaman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, yamanın tahliyesini katkısızlayarak insanoğluın elan emin bir şekilde tahliye olmasına yardımcı

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına normal yüksek birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page